Peter Kodre s.p., Ulica Istrskega odreda 8, 6000 Koper - Capodistriaseafishingslovenia@gmail.com

SLADKOVODNI RIBOLOV

FLY FISHING GODEC

godec

Fly fishing godec, ustanovitelj Matej Godec, že leta izvaja tečaje na, vedno bolj popularno  ribolovno tehniko – muharjenje. S svojim navdihujočim pristopom in znanjem vam z veseljem razkaže skrivnosti te tehnike in skrite kotičke najlepših slovenskih rek.

LUSTRIK FLY FISHING

Lustik

Rok Luštrik, eden prvih profesionalnih vodnikov po ribolovnih biserih v Sloveniji. Izjemen poznavalec rek ter obnašanja najbolj ribolovno zanimivih rib kot so sulec, soška postrv in lipan. Specializiran za muharske izlete na bolj znane in manj znane Slovenske reke in drugod po Evropi.

URKO FISHING ADVENTURES

Urko fly adventures

URKO Fishing Adventures, gre za skupino navdušencev in poznavalcev salmonidnih rek in ribolova na ščuke, potočne postrvi, soške postrvi, sulce ter lipane. Ustanovitelj Uroš Kristan je eden redkih profesionalnih ribiških vodnikov v Sloveniji.

GoFlyfishing

GO FLY FISHING Slovenija vam ponuja muharske izlete s profesionalnim vodenjem na vseh zanimivejših slovenskih rekah. Ekipa izkušenih ribiških vodičev vas popelje v muharski svet, kjer vas pričakujejo soška ali potočna postrv, lipan in sulec.

FlyFishing Maldives

FLYFISHING MALDIVES .je projekt dobro znanega profesionalnega vodiča Roka Luštrik. Organizira izlete za muharjenje na Maldivih.